E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Program „Rastimo zajedno“ Mini ONLINE u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

Lip 29, 2022

Program „Rastimo zajedno“ Mini ONLINE su interaktivna web predavanja osmišljena za vrijeme pandemije, preko Zoom platforme, u suradnji s Centrom Rastimo zajedno za podršku roditeljstvu i nacionalnim partnerom Generali osiguranja u međunarodnoj inicijativi „The Human Safety Net“.

U svibnju 2022. godine su voditeljice Nada Erceg i Marina Raguž, nakon završene edukacije za provođenje predavanja Rastimo zajedno Mini ONLINE, održale tri predavanja za roditelje odgojno-obrazovnih skupina „Leptirići“ i „Lastavice“ preko Zoom platforme. Teme predavanja su bile: „Trebaju li djeca granice“ 12.05.2022., „Emocionalne kompetencije djece“ 18.05.2022. i „Izljevi bijesa“ 23.05.2022.

Predavanja su besplatna za roditelje te su interaktivna. Roditelji ispunjaju upitnik na početku i na kraju predavanja kako bi se usporedile razlike, ako ih ima, nakon svakog predavanja. Voditeljice iznose stručne temelje i izvore za svaku temu te komuniciraju s roditeljima o njihovom iskustvu.

Planirano je održati i ostalih šest online predavanja s različitim temama. Zainteresirani roditelji će biti obaviješteni na roditeljskim sastancima o daljnjem provođenju radionica.

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

logo donji

Top