E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Održan 2. ciklus trodnevne edukacije Centra znanja Profectus u Dječjem vrtiću „Župa dubrovačka“

Svi 11, 2022

U Dječjem vrtiću „Župa dubrovačka“ od četvrtka 05. svibnja do subote 07. svibnja 2022. godine održan je 2. ciklus trodnevne edukacije na temu „Praktične edukacije odgojitelja, stručnih suradnika i asistenata u vrtiću za pružanje podrške djeci s teškoćama“.

Voditelj edukacije bio je Darko Kobetić, prof.reh. iz Centra znanja Profectus iz Zagreba. Nakon uvodne riječi ravnateljice gđe. Jelić, edukator je održao teorijska izlaganja pojedinih tema u kojima je obuhvatio praktične primjere pružanja podrške djeci s teškoćama temeljene na samim iskustvima iz prakse. Odslušane su teme: stvaranje pozitivnog okruženja za razvoj inkluzije, rano otkrivanje djece s teškoćama, metode rada s djecom s teškoćama, kako pozitivno utjecati na socio-emocionalni razvoj djeteta s teškoćama i suradnja roditelja.

Tijekom edukacije polaznice su bile poticane na promišljanje o najučinkovitijim modelima inkluzivne prakse. Unaprijedile su svoje znanje, kompetencije i vještine za pružanje podrške djeci s teškoćama.

Ova edukacija provodi se u sklopu odobrenog drugog EU projekta „Vrtić po mjeri“ UP.02.2.2.16.0230 Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“, a financira se iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog fonda Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

eu

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

logo donji

Top