E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Završetak ciklusa radionica Rastimo zajedno u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka provedenih u dva tima

Velj 17, 2022

U Dječjem vrtiću Župa dubrovačka završio je ciklus radionica programa Rastimo zajedno, koji se provodio u dva tima zbog velikog interesa roditelja. Članovi prvog tima voditeljica su: odgojiteljice Nada Erceg, Marina Raguž te pedagoginja Martina Čupić Čeović, dok su članovi drugog tima voditeljica: odgojiteljica Dragana Miloslavić i psihologinja Petra Šoletić. Roditelji su sudjelovali na 11 radionica na kojima su imali priliku obrađivati teme kao što su granice, pravila, stupovi roditeljstva, roditeljski stres, snage za roditeljstvo, kako dijete uči o svijetu oko sebe, psihološke potrebe djeteta i mnoge druge…

Kroz Program Rastimo zajedno stvara se poticajno i osnažujuće okruženje u kojemu se razmjenjuju ideje o načinima na koji se živi roditeljstvo, upoznaje se bolje sebe kao roditelja, prepoznaju se načini na koji se snalazi u roditeljskoj ulozi te se doznaju i drugi mogući načini odnošenja prema djetetu. Roditelji se također upoznaju s znanstvenim stajalištima o razvojno poticajnoj interakciji roditelja i djeteta, kao i o roditeljstvu za dobrobit djeteta i roditelja.

Zbog velikog interesa roditelja tijekom pedagoške godine 2021./2022. Dječji vrtić Župa dubrovačka planira provesti još jedan ciklus radionica Programa Rastimo zajedno tijekom tekuće pedagoške godine.

Više informacija

  • Lokacija: Dječji vrtić Župa dubrovačka

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

logo donji

Top