E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

Potpisan Ugovor za EU projekt „Vrtić po mjeri“ u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka

Sij 19, 2022

Danas 19. siječnja 2022. godine ravnateljica Dječjeg vrtića Župa dubrovačka gđa Marija Jelić potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za EU projekt „Vrtić po mjeri“. Radi trenutne epidemiološke situacije Ugovor je potpisan u samom Vrtiću u 3 primjerka između Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kao Upravljačkog tijela, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kao Posredničkog tijela razine 2 te Dječjeg vrtića kao Prijavitelja. Partner Vrtiću na projektu je Općina Župa dubrovačka.

Projekt „Vrtić po mjeri“ odobren je nakon uspješne prijave na poziv UP.02.2.2.16 „Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja“ u sklopu poziva iz Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupni iznos dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 5.608.941,87 kn (II. faza) i bit će financirana u cijelosti.

Ovaj projekt nastavak je uspješno završenog prvog projekta „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“ u iznosu od 12.728.804,26 kn (I. faza). Drugom fazom nastaviti će se provoditi produljeni rad i rad subotom u Vrtiću u sklopu kojeg se provode posebni programi verificirani prvim projektom te će se nastaviti podizanje kvalitete i unaprjeđenje rada na zadovoljstvo djece i obitelji Općine Župa dubrovačka.

 

Opće informacije o projektu "Vrtić po mjeri"

 

Više informacija na:
www.strukturnifondovi.hr   www.esf.hr
Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića „Župa dubrovačka“.

eu

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

logo donji

Top