E: vrtic.zupa@gmail.com | T: 020 / 485 - 029

OBAVIJEST RODITELJIMA OD UTORKA 16. STUDENOG 2021. GOD.

Stu 15, 2021

Poštovani roditelji,

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenog 2021. godine, obavještavamo sve roditelje i sve ostale osobe koje dovode i/ili odvode dijete u Dječji vrtić „Župa dubrovačka“ da od utorka 16.11.2021. god. NE TREBAJU predočiti dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju na virus COVID-19, jer se navedeno smatra kratkim zadržavanjem u prostorijama Dječjeg vrtića (u predsoblju odgojno-obrazovne skupine u kojoj boravi dijete).

Svi koji se duže zadržavaju u Dječjem vrtiću (roditeljski sastanci, individualne konzultacije, radionice, sastanak kod ravnateljice, sastanak kod stručno-razvojnog tima, prilikom dolaska u Tajništvo ili Računovodstvo) TREBAJU predočiti odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju na virus COVID-19 (COVID potvrda ili druga valjana liječnička potvrda).

Ostale epidemiološke mjere, kao što su nošenje maski, održavanje distance, dezinfekcija ruku i dalje stoje na snazi te Vas molimo da ih se pridržavate prilikom ulaska u Dječji vrtić Župa dubrovačka.

U Srebrenom, 15.11.2021. god.

DJEČJI VRTIĆ „ŽUPA DUBROVAČKA“

Više informacija

  • Lokacija: Dječji vrtić Župa dubrovačka

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima Europske unije iz Europskog strukturnog i investicijskog fonda.

Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.

logo donji

Top